Küldetésünk

Mottó: “ Vállalj felelősséget az életed alakulásáért, légy etikus, s elméd erejével – a világmindenség néhány alaptörvényét megismerve- teremts magadnak olyan életet, amilyet szeretnél.” (Barbel Mohr)

Mottó: “ Vállalj felelősséget az életed alakulásáért, légy etikus, s elméd erejével – a világmindenség néhány alaptörvényét megismerve- teremts magadnak olyan életet, amilyet szeretnél.” (Barbel Mohr)

 

Küldetésünk? Újra teljes értékű piaci rangra emelni a KÖNYVVIZSGÁLAT intézményét. Mi is az a könyvvizsgálat? Független gazdasági szakértő hiteles tanúsítványa az adott vállalkozás menedzsmentjének gazdasági eredményének állításairól. Ez szükséges, és elégséges bizonyíték arról, hogy a piaci szereplők valós és hiteles képet adnak és kapnak a saját gazdasági eredményeikről és bármelyik piaci szereplő megbízhat az általa választott partner gazdasági mutatóiban.

 

Életünk drága perceit ezen üzleti tevékenység hiteles művelésére fordítjuk és semmi szín alatt nem állapodunk meg, és soha nem elégszünk meg azzal, ahol tartunk. Fontos számunkra a szakmai kihívás, az ügyfél elégedettségi szint megszerzése és megtartása.

 

Cégünk:  Énünk, Értékrendünk és Álmaink tökéletes kifejezése és összhangja

 

A hitvallásunk szerint az ügyfelek miatt van mindannyiunknak munkája. Értékrendünkben és döntéshozatalunkban továbbra is Ők állnak az első helyen.

 

A múltban azért lehettünk sikeresek, mert embereink készek voltak szolgálni és hiszünk abban, hogy akik nagyok akarnak lenni, azoknak készen kell állni arra, hogy szolgáljanak.

 

Hiszünk abban, hogy minden amink van kölcsönbe kaptunk és számot kell adnunk mindenről, ami ránk lett bízva.

 

Munkánk során értékeljük a találékonyságot, jutalmazzuk azt, és olyan munkatársakat veszünk fel, akik rendelkeznek ezzel a képességgel és fejleszteni fogjuk azokban, akikben még rejtve van.

 

Ezekről az értékekről még sokkal többet fognak hallani az elkövetkezendő hónapokban és években.

 

Az alkalmazottaknak – a csapatunk tagjainak – köszönjük, hogy megélik ezt nap mint nap.

 

A Részvényeseinknek köszönjük a bizalmat.